• TOOTED
    •  

       

       

    • Kapslid
    • Jahvatatud kohv
    • Kohvioad
  • Meie lugu
    •  

       

       

    • L'ORi maailm
    • Recycling
    • Jätkusuutlikkus
  • L'ORi MAAILM
    •  

       

       

    • Retseptid
  • KONTAKT
  • Müügikohad

Kes ei armastaks brüleekreemi?

Kohvi brüleekreem

Kohvi brüleekreem šokolaadi, vanilli ja tšilliga
Kreemjas magustoit kena praguneva suhkrukattega. Kes ei armastaks brüleekreemi? Seda kohvi brüleekreemi šokolaadi, vanilli ja tšilliga armastavad kindlasti kõik sinu külalised. Võid selle päev varem valmis teha, ilma liigse stressita. Täiuslik magustoit igaks sündmuseks. Tšilli lisab šokolaadi ja kohvi ideaalsele abielule uue mõõtme. Vürtsita oma elu!

Valmistusaeg: 20 minutit

Küpsetusaeg: 10 minutit

Jahtumiseks: 2 tundi

Ko reikės:

 

  • 3 g želatinos lapelių

  • 5 kiaušinių trynių

  • 100 g smulkaus baltojo cukraus + 2 papildomų šaukštų

  • ¼ šaukštelio aitrųjų paprikų miltelių

  • 400 ml grietinėlės

  • 2 kapsulių L’OR Colombia (šviežiai paruoštos ristretto)

  • 1 perpjautos vanilės ankšties

  • 60 g stambiai sulaužyto juodojo 70 % šokolado

Vaja läheb:

  • 3 g želatiinilehti
  • 5 munakollast
  • 100 g tuhksuhkrut + 2 teelusikatäit lisaks
  • 1/4 tl tšillipulbrit
  • 400 ml vahukoort
  • 2 L’OR Colombia kapslit, värske ristretto valmistamiseks
  • 1 poolitatud vanillikaun
  • 60 g jämedalt hakitud tumedat 70% šokolaadi
MÜÜGIKOHAD

Valmistamine:


• Kata želatiinilehed külma veega ja jäta 5 minutiks pehmenema.
• Klopi jõuliselt suures kausis munakollased, suhkur ja tšillipulber kuni segu on kahvatukollane ja väga kreemjas.
• Vala vahukoor ja värske L’OR Colombia kohv potti, lisa vanillikaun ja lase kõrgel kuumusel õrnalt keema. Võta pott pliidilt ja vala segu aeglaselt munakollasemassile, samal ajal pidevalt vispeldades. Vala saadud segu tagasi potti, kuumuta keskmisel kuumusel 1-2 minutit, samal ajal pidevalt vispeldades kuni vanillikaste hakkab keema.
• Võta pott pliidilt, pigista želatiinilehtedest üleliigne vesi välja ja vispelda need vanillikastmesse. Lisa šokolaad ja vispelda kuni šokolaad on sulanud ja tekib pehme segu, siis lisa ülejäänud tšillipulber.
• Valades segu läbi tiheda sõela, täida 6 brüleevormi pooles ulatuses. Hoia külmikus vähemalt 2 tundi või kuni segu on täiesti jahtunud. Brüleekreem on peaaegu valmis.
• Serveerimiseks puista vormidele tuhksuhkrut ja raputa vorme õrnalt, et suhkur ühtlaselt jaotuks. Sulata suhkur leeklambiga* karamelliks, lase paar minutit kõvastuda klaasisarnaseks kihiks.

* Kui sul ei ole leeklampi, eelkuumuta ahju grill kõige kuumemaks, aseta rest kõige kõrgemale astmele. Pane kuumakindlasse nõusse purustatud jääd ja vett ning tõsta brüleevormid jäävette. Külm vann ei lase vanillikreemil küpseda, samal ajal kui suhkrukiht karamelliseerub 3-4 minutiga.

Rohkem retsepte

Kohvivaht
Frappuccino
Viigimari käib kardemoniga

swirl_gold_background.jpg

  • L'OR® tootemargi info

    JACOBS DOUWE EGBERTS

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Teenused

  • Kontaktid
  • L'ORi kapslid kohvimasinatele

Meie lugu

  • L'ORi maailm
  • Tooted

Tingimused

  • Kasutustingimused
  • Privaatsus ja küpsised

Meie sotsiaalmeedias

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

estonia-flag-small.png