Hellita oma õhtusöögikülalisi kohvivahuga. Sinu lemmik espresso või ristretto lisab hõrgu kohvinüansi. Kohvivahu võid juba eelmisel õhtul valmis teha. Naudi!
Valmistusaeg: 30 minutit
Ooteaeg: 6 tundi
2 – 4 porcijos
2–4 portsjonit
• Valmista oma lemmik kange espresso või ristretto. Magustoidule hea kohvi maitse andmiseks peab kohv olema kange, seega ära pelga selleks valida intensiivset kohvi.
• Võta 60 ml kuuma kohvi, lisa veidi soola ja pane külmikusse jahtuma. Kui kohv on külm, lisa munakollased ja mikserda läbi ning pane tagasi külmikusse.
• Vahusta vahukoor poole koguse suhkruga.
• Puhta vispliga sega külma kohvi-munasegu kokku vahustatud vahukoorega. Puhasta visplid paberrätiku ja sidrunimahlaga. Vispelda roostevabast terasest kausis munavalged ülejäänud suhkruga tihkeks vahuks.
• Sega vahukooremass ja munavalgevaht õrnalt spaatliga läbi. Serveeri pidulikes klaasides. Jaga vaht klaasidesse, kata ja hoia külmikus vähemalt 6 tundi.
• Enne serveerimist kaunista kakaopulbri, šokolaadi või söödavate lilleõitega.