Kas sul on toorjuustukoogi isu? Kas soovid lisaks üllatada oma maitsemeeli väikese espressonüansiga? Võta mõlemast parim. Seda küpsisepõhjaga toorjuustukooki on parim jagada sõprade ja perega. Ära vaid unusta endale tükikest hoida!
Valmistusaeg: 30 minutit
Küpsetusaeg: 55 minutit
Jahtumiseks: 1 tund
Naudojant 24 cm kepimo formą nusegamu dugnu
Sūrio pyrago pagrindui:
Sūrio pyragui su kava:
*Prekių ženklas, priklausantis trečiajai šaliai ir nesusijęs su „JACOBS DOUWE EGBERTS“
24 cm avatavale koogivormile
Toorjuustukoogi põhi:
Toorjuustukoogi täidis:
Soovi korral kaunistamiseks kakaopulbrit ja/või šokolaadikrusse.
* Kaubamärk, mis kuulub kolmandale osapoolele ja ei ole seotud JACOBS DOUWE EGBERTSiga.
MÜÜGIKOHAD
• Eelkuumuta ahi 180-kraadini ja määri 24 cm avatav koogivorm võiga.
• Valmista kohv ning jäta see jahtuma, et hiljem lisada toorjuustusegule.
• Pane küpsised võileivakotti ja rulli taignarulliga puruks. Vala küpsisepuru kaussi ja sega sulavõiga.
• Suru küpsisesegu tihedalt koogivormi põhja. Mikserda toorjuustu aeglasel kiirusel 3 minutit. Lisa aeglaselt suhkur, sool ja jahu. Sega läbi.
• Lisa crème fraîche ja mikserda aeglasel kiirusel ning lisa ükshaaval munad, kuni segu on täielikult läbi segatud. Ära mikserda liiga kaua, sest segu peab jääma õhuline.
• Sega espresso saadud segusse.
• Tõsta segu koogivormi ning koputa vormi vastu töötasapinda, et õhumullid kaoksid.
• Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit, siis alanda temperatuur 110-kraadini ning küpseta 40 minutit.
• Vormi ahjust välja võttes raputa seda ettevaatlikult. Kui täidis tundub tahke, on kook valmis.
• Jäta kook tunniks ajaks avatud uksega ahju jahtuma.
• Lõpuks pane kook külmikusse vähemalt 6 tunniks tahenema.
• Kaunistuseks puista kook üle tumeda šokolaadi krussidega ja serveeri. Võid lisada ka mõne šokolaadiga kaetud kohvioa.