• TOOTED
    •  

       

       

    • Kapslid
    • Jahvatatud kohv
    • Kohvioad
  • Meie lugu
    •  

       

       

    • L'ORi maailm
    • Recycling
    • Jätkusuutlikkus
  • L'ORi MAAILM
    •  

       

       

    • Retseptid
  • KONTAKT
  • Müügikohad

Üllata oma maitsemeeli

Kohvi-toorjuustu kook

Kas sul on toorjuustukoogi isu? Kas soovid lisaks üllatada oma maitsemeeli väikese espressonüansiga? Võta mõlemast parim. Seda küpsisepõhjaga toorjuustukooki on parim jagada sõprade ja perega. Ära vaid unusta endale tükikest hoida!

Valmistusaeg: 30 minutit

Küpsetusaeg: 55 minutit

Jahtumiseks: 1 tund

Ko reikės:

Naudojant 24 cm kepimo formą nusegamu dugnu

Sūrio pyrago pagrindui:

  • 170 g mėgstamų sausainių, pvz., „Oreo®“*, traškių sausainių („digestives“) ar saldžių krekerių

  • 90 g tirpinto sviesto

Sūrio pyragui su kava:

  • 80 ml (2 kapsulių) stipraus skonio espreso (L'OR Forza arba L'OR Ristretto)

  • 600 g riebaus kreminio sūrio

  • 200 g smulkaus baltojo cukraus

  • Žiupsnelio druskos

  • 3 šaukštų miltų

  • 200 g rikotos sūrio

  • 3 kiaušinių ir 1 kiaušinio trynio

  • 50 g tarkuoto juodojo šokolado

  • Kakavos miltelių ir (arba) šokolado drožlių pyragui papuošti (nebūtinai)

*Prekių ženklas, priklausantis trečiajai šaliai ir nesusijęs su „JACOBS DOUWE EGBERTS“

Vaja läheb:

24 cm avatavale koogivormile

Toorjuustukoogi põhi:

  • 170 g sinu lemmikküpsiseid, nt Oreo®*, digestiivküpsiseid või Graham crackers
  • 90 g sulavõid

Toorjuustukoogi täidis:

  • 800 ml (2 kapslit) kanget espressot (L'OR Forza või L'OR Ristretto)
  • 600 g toorjuustu
  • 200 g tuhksuhkrut
  • Näpuotsatäis soola
  • 3 tl jahu
  • 200 g crème fraîche'i
  • 3 muna ja 1 munakollane
  • 50 g riivitud tumedat šokolaadi

Soovi korral kaunistamiseks kakaopulbrit ja/või šokolaadikrusse.

* Kaubamärk, mis kuulub kolmandale osapoolele ja ei ole seotud JACOBS DOUWE EGBERTSiga.

MÜÜGIKOHAD

Valmistamine:


• Eelkuumuta ahi 180-kraadini ja määri 24 cm avatav koogivorm võiga.
• Valmista kohv ning jäta see jahtuma, et hiljem lisada toorjuustusegule.
• Pane küpsised võileivakotti ja rulli taignarulliga puruks. Vala küpsisepuru kaussi ja sega sulavõiga.
• Suru küpsisesegu tihedalt koogivormi põhja. Mikserda toorjuustu aeglasel kiirusel 3 minutit. Lisa aeglaselt suhkur, sool ja jahu. Sega läbi.
• Lisa crème fraîche ja mikserda aeglasel kiirusel ning lisa ükshaaval munad, kuni segu on täielikult läbi segatud. Ära mikserda liiga kaua, sest segu peab jääma õhuline.
• Sega espresso saadud segusse.
• Tõsta segu koogivormi ning koputa vormi vastu töötasapinda, et õhumullid kaoksid.
• Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit, siis alanda temperatuur 110-kraadini ning küpseta 40 minutit.
• Vormi ahjust välja võttes raputa seda ettevaatlikult. Kui täidis tundub tahke, on kook valmis.
• Jäta kook tunniks ajaks avatud uksega ahju jahtuma.
• Lõpuks pane kook külmikusse vähemalt 6 tunniks tahenema.
• Kaunistuseks puista kook üle tumeda šokolaadi krussidega ja serveeri. Võid lisada ka mõne šokolaadiga kaetud kohvioa.

Rohkem retsepte

Frappuccino
Kohvivaht
Viigimari käib kardemoniga

swirl_gold_background.jpg

  • L'OR® tootemargi info

    JACOBS DOUWE EGBERTS

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Teenused

  • Kontaktid
  • L'ORi kapslid kohvimasinatele

Meie lugu

  • L'ORi maailm
  • Tooted

Tingimused

  • Kasutustingimused
  • Privaatsus ja küpsised

Meie sotsiaalmeedias

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

estonia-flag-small.png