• TOOTED
    •  

       

       

    • Kapslid
    • Jahvatatud kohv
    • Kohvioad
  • Meie lugu
    •  

       

       

    • L'ORi maailm
    • Recycling
    • Jätkusuutlikkus
  • L'ORi MAAILM
    •  

       

       

    • Retseptid
  • KONTAKT
  • Müügikohad

Taevalik paar

Šoko-moka kook

Šokolaad kohviga on tõeline taevalik paar. Mokakook on paljude kohvisõprade lemmik. Selle retseptiga üllatad kõiki oma külalisi! Kui otsid muljetavaldavat jõulumagustoitu või lihtsat pühapäeva pärastlõuna kooki, siis see maius täidab kõik su soovid. Lihtne ja muljetavaldav. Piisab vaid selle rikkaliku koogi ühest tükist. See retsept on ood mokale.

Valmistusaeg: 45 minutit
Jahtumiseks: 2 tundi

Ko reikės:

Naudojant 26 cm skardą

Mokos pyrago pagrindas

  • 350 g kviečių grūdų sausainių su šokoladu (arba kitokių sausainių)

  • 125 g sviesto

  • Šokoladinis įdaras (ganache)

  • 200 ml plakamosios grietinėlės

  • 40 ml espreso kavos iš kapsulių L'OR Espresso Forza, stiprios su šokolado skoniu

  • 250 g susmulkinto juodojo šokolado

  • 1 šaukšto medaus

  • 50 g sviesto

  • Plaktas šokoladinis kremas (užtepti ant viršaus)

  • 250 ml plaktos grietinėlės

  • 2 šaukštų kakavos

  • 2 šaukštų cukraus

  • 4 šaukštų vandens

  • 1 pakelio grietinėlės standiklio

Vaja läheb:

26 cm koogivormile

Mokakoogi põhi:

  • 350 g šokolaadi-nisujahu küpsiseid (või muid küpsiseid)
  • 125 g võid

Ganache (täidis):

  • 200 ml vahukoort
  • 40 ml espressot - kasuta L'OR Espresso Forza kapslit, eriti mõjuv koos šokolaadiga
  • 250 g tükeldatud tumedat šokolaadi
  • 1 tl mett
  • 50 g võid

Šokolaadi vahukoor (kate):

  • 250 ml vahukoort
  • 2 tl kakaod
  • 2 tl suhkrut
  • 4 tl vett
  • 1 kotike vahukoore paksendajat
MÜÜGIKOHAD

Valmistamine:


Põhi:

• Sulata või pannil.
• Purusta küpsised köögikombainis või uhmris.
• Sega purustatud küpsised sulavõiga.
• Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga. Kata vormi põhi ja servad küpsiseseguga ning suru lusikaga tihkeks. Tõsta vorm vähemalt kümneks minutiks külmikusse.
• Nüüd alusta koogi täidise valmistamist:
• Tee tassitäis kohvi. Soovitame L'OR Espresso Forza kapsleid, millest saad šokolaadihõngulise koogiga sobiva kange kohvi.
• Kuumuta potis vahukoor koos meega, lase keema ning lisa 40 ml kohvi.
• Pane hakitud šokolaad kaussi ning vala peale keev vahukoore-kohvi segu. Sega kuni šokolaad on sulanud. Lisa või. Kasuta ganache tegemiseks käsimikserit.
• Võta koogivorm külmikust välja ja vala ganache koogipõhjale. Lase külmikus tõmmata vähemalt 2 tundi.
• Šokolaadi-moka koogi põhi on nüüd valmis. Koogikate vali ise: vahukoor või šokolaadi vahukoor. Šokolaadi vahukoore retsept on siin.

Šokolaadi vahukoore kate:

• Kuumuta kakao, suhkur ja vesi kuni moodustub pastalaadne segu.
• Vahusta vahukoor ja vahukoore paksendaja.
• Mikserda šokolaadikreemi segu läbi kas mikseriga või köögikombainis.
• Kui šokolaadikreem on õhuline, siis on see kasutamiseks valmis.
• Kaunista mokakook šokolaadikreemi või hoopis šokolaadihelvestega.
• Kook on serveerimiseks valmis.

Rohkem retsepte

Frappuccino
Kohvi brüleekreem
Cococcino

swirl_gold_background.jpg

  • L'OR® tootemargi info

    JACOBS DOUWE EGBERTS

©2023 JACOBS DOUWE EGBERTS

Teenused

  • Kontaktid
  • L'ORi kapslid kohvimasinatele

Meie lugu

  • L'ORi maailm
  • Tooted

Tingimused

  • Kasutustingimused
  • Privaatsus ja küpsised

Meie sotsiaalmeedias

  • facebook icon     Facebook
  • youtube icon    Youtube
  • instragram icon     Instagram

estonia-flag-small.png